neděle 3. února 2013

Čím si krátí čas prodavačky v PONTu?

Pokud jezdíte vlakem, určitě znáte obchůdky PONT, které prodávají předražené zboží a bohatnou na chudácích lidech, kteří nemají čas běžet do Tesca a koupit si tam 3Bitku za 12 kaček, ale na nádraží za 18. Mají to prostě parádně vymyšlené. Dnes jsem ostatně byl v PONTu také, a protože jsem neměl čas a ani chuť chodit do Tesca, koupil jsem si u nich 3Bitku za 18. Než ale proběhla transakce, udála se strašně zajímavá věc.

Ze zadní místnosti za hlasitého chichotání vyšla mladá prodavačka v ponťácké uniformě a hned za ní vysoký černoch. Oba byli oblečení. Zamířili k pokladně, kde (nikoliv služebně) starší prodavačka tvrdě vydělávala, a oba se významně usmívali.

"Oni tam beztak šukali," problesklo mi hlavou, a problesklo by to určitě každému, kdo v životě viděl aspoň nějaký porno s černochem na veřejnosti, anebo minimálně ví, že děti nenosí čáp. A náhle slyším mladší prodavačku: "No tak to je on, no. Co je?" Starší prodavačka se začne hihňat a řekne: "Nic, já nic neříkám. Pěknej." A obě se dál chichotají. Černoch se stále usmívá, já se mezitím zadívám na regál plný sladkostí, takže prošvihnu, jak proběhlo jeho zmizení z obchůdku. Se svou 3Bitkou zamířím k pokladně, konkrétně k mladší slečně, která zjevně kromě nohou otevřela už i svůj krám a zaslechnu úryvek konverzace:

Starší prodavačka: "No a kde teda? Hihihi."
Mladší prodavačka: "No vzadu na mrazáku. Hihihi."
Obě prodavačky: "Hihihihihihi."
Mladší prodavačka: "3Bitka za osmnáct, prosím. Díky."
Obě prodavačky: "Hihihihihihi."

Odcházím z PONTu a říkám si, co tam ti dva tak spolu asi dělali. Možná, že na mrazáku byla nějaká závada a černoch ji přišel opravit. Možná, že v černoch cestuje časem a objevil se zrovna v PONTu na mrazáku. Možná, že prodavačky v PONTu používají nějakou tajnou řeč, aby zmátli zákazníky a ve skutečnosti byl černoch jenom zaměstnanec firmy Crocodile a dovezl jim nový bagety. Těžko říct...

Já si ale každopádně myslím, že ti dva tam spolu regulérně šukali. Na mrazáku. 

Žádné komentáře:

Okomentovat